webinarstudio.org logo + Studio toevoegen

Webinarstudio.org blog - alles wat met webinar studio's te maken heeft!

Op het WebinarStudio.org blog informeren wij je graag over alles wat met webinar studio's te maken heeft!
Wat is een webinar studio? en hoe selecteer je de juiste studio voor jouw productie? Welke technische aspecten spelen een rol in deze keuze en wat bieden webinar studio's nog meer? In ons blog gaan wij in op deze onderwerpen met een duidelijke focus op hoe je een goede webinar studio kan selecteren die aansluit bij jouw wensen.

Kijk verder op deze pagina voor alle artikelen over deze onderwerpen en meer!

Zoekt je informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op en wellicht schrijven wij het volgende artikel over jouw onderwerp.

Het kiezen van een studio, waar selecteer je op?

Het selecteren van de juiste webinar studio is een belangrijke beslissing die van invloed is op het succes van jouw online evenement. Denk goed na over de ondersteuning bij content en planning, de mogelijkheden die geboden worden voor branding, de technische mogelijkheden van een studio en hoe deze het script beïnvloeden.
Vergeet ook niet de fysieke ruimte en de mogelijkheden of beperkingen die deze met zich mee brengt en uiteraard de locatie hoe is de studio gelegen ten opzichte van de sprekers en medewerkers van uw organisatie.

lees meer...

Welke diensten bieden webinar studio's eigenlijk aan hun klanten?

De basis van de meeste studio's zijn camera's, licht, audio, regie en een stevige internetverbinding. Maar sommige webinar studio's bieden meer diensten en mogelijkheden aan die van invloed kunnen zijn op het succes van jouw webinar. In dit artikel gaan we in op de basis en de extra's en waar deze verschillen invloed op uitoefenen.

lees meer...
Dé greenscreen webinar studio van Nederland centraal gelegen in Utrecht.

Groenland.studio

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van het gehele process rondom een webinar productie. Dit houd in dat wij u kunnen ondersteunen met het samenbrengen van de inhoud van het webinar, de sprekers instrueren en het script schrijven maar ook alle video productie voor en achteraf.

Door middel van onze greenscreen en inhouse 3d productie faciliteit kunnen wij voor iedere klant een gepersonaliseerde virtuele set neerzetten. Geheel in uw huisstijl en precies zoals u het wil!

Neem contact met ons op om te komen kijken in onze webinar studio in Utrecht.

E-mail Website

Werkt u voor een webinar studio en staat deze nog niet in het overzicht?

Neem contact met ons op om ook uw studio toe te voegen aan het meest complete overzicht van webinar studio's in Nederland.

+ Studio toevoegen